pixl pl

Pomoc

Nadal potrzebujesz pomocy? Napisz do nas.

Udostępniłem komuś listę z produktami, jak mogę go usunąć?

W celu usunięcia osoby z udostępnionej listy kliknij w ikonkę more_horiz znajdującą się przy jej nazwie w bocznym menu po lewej stronie (jest również dostępna po prawej stronie paska z nazwą listy nad listą zakupów, po wejściu w wybraną listę) i wybierz z listy opcję udostępnij. Z nowego okna z listy zezwoleń wybierz maila odpowiedniej osoby i potwierdź jej usunięcie.

Dołącz do pixl.pl

W kilka sekund możesz dołączyć do grona użytkowników.